با وجود برخی انتقادات درباره شارژدهی باتری گوشیهای گوگل، پیکسل ۹ در یک تست شارژدهی باتری، دوام بیشتری نسبت به گلکسی S25 و آیفون ۱۶ از خود نشان داد.
از زمانی که گوگل به استفاده از تراشههای داخلی تنسور روی آورد، عمر باتری گوشیهای پیکسل زیر ذرهبین قرار گرفت. اما در سالهای اخیر، گوگل با افزایش ظرفیت باتری و بهینهسازی چیپها توانسته است این وضعیت را بهبود بخشد.
به گزارش «۹to5google»، یوتوبری بهنام «Ben Aboagye» از کانال Lover of Tech، در یک لایو استریم ۷ ساعته، سه گوشی گلکسی S25، آیفون ۱۶ و گوگل پیکسل ۹ را در یک سری آزمایشهای دقیق باتری با هم مقایسه کرد.
آزمایش شارژدهی باتری گلکسی S25، آیفون ۱۶ و پیکسل ۹

در این آزمایش، هر گوشی مراحل زیر را پشتسر گذاشت:
- یک ساعت فیلمبرداری ۴K با نرخ ۶۰ فریمبرثانیه
- یک ساعت لایو استریم در اینستاگرام
- یک ساعت اسکرول در تیکتاک
- یک ساعت تماشای ویدیو در یوتوب (۱۴۴۰p)
- یک ساعت پخش موسیقی از YouTube Music
- یک ساعت حضور در Twitter Space
در صورتی که شارژ گوشیها تمام نمیشد، یک ساعت بازی Asphalt Unite و یک ساعت تماس تصویری واتساپ نیز به این آزمایشها اضافه میشد.
به گفته Aboagye، هدف این آزمایش شبیهسازی نحوه استفاده روزمره از گوشی، فراتر از تماس و پیامک طراحی شده است. این تست براساس بازخورد کاربران طراحی شده تا مشخص شود کدام فعالیتها بیشترین تأثیر را روی باتری دارند. البته هیچ آزمایشی کاملاً دقیق نیست، اما با این اندازهگیریها میتوان دید که هر گوشی در شرایط مشابه چطور عمل میکند. تمام این فعالیتها بهصورت متوالی انجام میشوند که در حالت عادی بهندرت رخ میدهد، بنابراین عمر باتری در استفاده روزمره احتمالاً برای هر سه دستگاه بیشتر خواهد بود.
برای مقایسه عادلانه، همهی گوشیها کمتر از ۱۰ سیکل شارژ داشتند تا تفاوتهای سختافزاری به حداقل برسد. تنظیمات هر سه گوشی به صورت زیر بود:
- روشنایی صفحه: ۲۰۰ نیت
- حالت Light Mode فعال
- بلندی صدا در حالت حداکثر
- استفاده از سیمکارت Vodafone 4G Prepaid
- Wi-Fi خاموش
علاوهبر میزان مصرف باتری، دمای پردازندهها نیز بررسی شد. برخلاف انتظار، پیکسل ۹ و تراشه تنسور G4 در طول این تست ۷ ساعته، داغترین پردازنده نبودند. البته در حین ضبط ویدیو ۴K با نرخ ۶۰ فریم، دمای این گوشی به ۴۲.۷ درجه سانتیگراد رسید، اما این مقدار مشابه گلکسی S25 با تراشه اسنپدراگون ۸ الیت بود.