۵ ماده غذایی که به تقویت حافظه کمک می‌کند

هامونیه

به گزارش خبرآنلاین، غذاهایی که به تقویت حافظه کمک می‌کنند، اغلب حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، چربی‌های سالم، ویتامین B، اسیدهای چرب امگا و ویتامین E هستند. به طور مثال ماهی‌های چرب، منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و یکی از بهترین غذاها برای تقویت حافظه به شمار می‌آیند. حدود ۶۰ درصد از مغز ما از چربی تشکیل شده و ۵۰ درصد از این چربی از اسیدهای چرب امگا ۳ تشکیل شده است. امگا ۳ نقش مهمی در ساختار مغز و سلول‌های عصبی ایفا می‌کند و برای بهبود حافظه و یادگیری مفید است. تحقیقات هم‌چنین نشان می‌دهد که خوردن ماهی‌های چرب مانند: سالمون، قزل آلا و ساردین می‌تواند زوال عقل ناشی از افزایش سن را کاهش دهد و از آلزایمر جلوگیری کند.

📌 حتما بخوانید: این رژیم غذایی، مغز شما را جوان نگه می‌دارد

در ادامه چند خوراکی مفید دیگر برای تقویت مغز و حافظه به شما معرفی می‌شود:

۱. آجیل

آجیل در عین دارا بودن سطوح بالایی از اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدان، یکی از بهترین غذاها برای مغز است. هم‌چنین مغزها و آجیل منبع غنی ویتامین E هستند و برای محافظت از مغز در برابر استرس اکسیداتیو مفیدند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف منظم آجیل می‌تواند خطر از دست دادن حافظه ناشی از افزایش سن را کاهش دهد. گردو بهترین گزینه برای تقویت مغز است؛ زیرا نسبت به سایر مغزیجات، سطح بالاتری از آنتی اکسیدان را در خود دارد.

📌 حتما بخوانید: خواص باورنکردنی این میوه بهشتی برای سلامتی

۲. قهوه

کافئین موجود در قهوه می‌تواند به تقویت عملکرد کلی مغز کمک کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف قهوه می‌تواند خطر زوال عملکرد شناختی و بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

۳. تخم مرغ

تخم مرغ مملو از ویتامین B-۶، B-۱۲ و اسید فولیک است و می‌تواند از مغز در برابر کوچک شدن محافظت کند و زوال شناختی را به تأخیر بیندازد. علاوه بر این، زرده تخم مرغ منبع عالی کولین است که برای بهبود عملکرد مغز و حافظه مفید است.

📌 حتما بخوانید: حافظه خود را چگونه تقویت کنیم؟/ ۶ ترفند برای مبارزه با آلزایمر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها

سایر خبرها