سامسونگ احتمالاً در سال ۲۰۲۶ باتری‌های حالت جامد را به دستگاه‌های پوشیدنی خود می‌آورد

خبرگزاری هامونیه

سامسونگ الکترومکانیکس باتری جدید کاملاً جامدی برای گجت‌های پوشیدنی را آزمایش می‌کند. برخلاف باتری‌های لیتیوم یونی که درحال‌حاضر استفاده می‌شوند، در باتری‌های جامد، نیازی به الکترولیت مایع نیست. چگالی انرژی باتری حالت جامد سامسونگ با ۲۰۰Wh/L، نه‌فقط بالاتر از چگالی باتری‌های لیتیوم یونی است، بلکه بالاترین چگالی را در این صنعت دارد. غول فناوری کره جنوبی ۳ سال روی باتری‌های حالت جامد کار کرده و اکنون نمونه اولیه‌ای ساخته که برخی مشتریان نیز آن را آزمایش می‌کنند.

📌 حتما بخوانید: قابلیت جدید اینستاگرام: ارائه توصیه‌های شخصی‌ درباره تولید محتوا به کاربران حرفه‌ای

به گزارش Business Korea، برنامه این است که باتری حالت جامد سامسونگ برای تولید انبوه در سال ۲۰۲۶ آماده شود. باتری حالت جامد که برای گجت‌های پوشیدنی طراحی شده، می‌تواند اولین‌ بار سال ۲۰۲۶ در گلکسی واچ ۹ عرضه شود. سایر دستگاه‌های سامسونگ ازجمله گلکسی بادز و گلکسی رینگ نیز احتمالاً می‌توانند از همین نوع باتری استفاده کنند. احتمال داغ‌ شدن بیش از حد در باتری‌های حالت جامد کمتر است که پیشرفت بزرگی ایمنی به شمار می‌رود. آن‌ها همچنین طول عمر بیشتر و چگالی انرژی بالاتری دارند.

📌 حتما بخوانید: دیجی‌پی امکان ثبت درخواست وام فوری در شعبه‌های حضوری را فراهم کرد
باتری جامد

مزیت دیگر باتری جامد که سامسونگ درحال توسعه آن است

مزیت دیگر باتری‌های جامد این است که می‌توان آن‌ها را در اشکال مختلف تولید کرد. این تنوع به برنامه‌ریزی برای استفاده از باتری‌ها در دستگاه‌های پوشیدنی کوچک کمک می‌کند. سامسونگ به‌دنبال حفظ برتری خود نسبت به سایر شرکت‌های فناوری در این بخش از بازار باتری‌هاست؛ بیش از ۴۰ درخواست ثبت اختراع مربوط به باتری‌های حالت جامد مبتنی بر اکسید را ثبت کرده است.

سازندگان به‌دنبال راهی برای جایگزینی باتری‌های لیتیوم یونی بوده‌اند و به نظر می‌رسد با این تکنولوژی فاصله سامسونگ از آن‌ها بسیار کم شده است. باتری حالت جامد را می‌توان در اندازه‌های مختلف از میلی‌متر تا سانتی‌متر بسته به نیاز هر مشتری تولید کرد. سامسونگ می‌گوید برای تولید این باتری‌ها، از فناوری تولید خازن‌های سرامیکی چندلایه خود استفاده می‌کند که لایه‌های نازکی از مواد را متناوب چاپ می‌کند و سپس آن‌ها را روی هم می‌گذارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها

سایر خبرها