روش ۳-۳-۳ چطور اضطراب را کاهش می‌دهد؟

هامونیه

به گزارش خبرآنلاین، منشاء این مشکل می‌تواند استرس کاری، چالش‌ها در زندگی فردی یا موارد دیگر باشد. در بسیاری از موارد امکان حل مشکل به طور ریشه‌ای وجود ندارد چراکه نمی‌توان زندگی حرفه‌ای یا شخصی افراد را به سادگی تغییر داد.

یورونیوز در گزارشی نوشت: با این حال راهکارهایی برای مقابله اضطراب و جلوگیری از اینکه در زندگی ما اخلال ایجاد کند وجود دارد. یکی از راه‌ها روشی به نام ۳-۳-۳ است.

این روش بسیار ساده به افراد کمک می‌کند تا بر اوضاع و خودشان مسلط شوند و ذهن خود را آرام کنند. قانون اصلی این روش مبتنی بر این است که فرد مضطرب سه چیزی را که می‌تواند مشاهده کند، سه صدایی را که می‌تواند بشنود و سه راهی که می‌تواند بدنش به آن حالت تکان دهد شناسایی کند.

به گفته روانشناسان فرد مضطرب به این ترتیب حواس خود را از اضطرابش به احساسات خود منتقل می‌کند.

انحراف توجه فرد از موضوع نگرانی و اضطراب به او کمک می‌کند تا در زمان حال قرار گیرد و همان لحظه را دریابد.

چگونه از روش ۳-۳-۳ استفاده کنیم؟

📌 حتما بخوانید: سرطان پستان، از عوارض کمبود این ویتامین

اگر درگیر فکرهای اضطراب‌آمیز شده‌اید می‌توانید با استفاده از روش ۳-۳-۳ به سرعت حواس خود را از موضوع اضطراب‌تان پرت کنید.

برای این کار:

  • به اطراف نگاه کنید. با نگاه به اطراف سه چیزی که می‌بینید را شناسایی کنید. با دقت به آنها نگاه کنید و به جزئیات، رنگ و شکل آنها دقت کنید. این روند به شما کمک می‌کند تا حواس‌تان از موضوع دلمشغولی به محیط بیرون منعطف شود.
  • به دقت گوش کنید. تلاش کنید تا سه صدای متفاوتی را که می‌شنوید شناسایی کنید. این صداها می‌تواند صدای بلند رادیو یا صدای ضعیف کولر باشد.
  • بدن‌تان را تکان دهید. سه قسمت از بدن خود را تکان دهید. این حرکات می‌تواند حرکت‌های ساده‌ای مانند تکان دادن شانه، تکان دادن انگشت‌های پا یا چرخاندن سر باشد. تلاش کنید تا حواس خود را به حسی که از انجام این حرکات‌ها دارید منعطف کنید.

روش ۳-۳-۳ از آنجا که ساده و در دسترس است می‌تواند به افراد در شرایط متفاوت و مختلف کمک کند. شما می‌توانید از این روش در هر مکان یا زمانی استفاده کنید. از سوی دیگر هر چه قدر که نیاز بود می‌توانید این روش را تکرار کنید تا آرامش ذهنی نسبی خود را باز پیدا کنید.

📌 حتما بخوانید: آیا ورزش‌کردن در پیشگیری از آلزایمر مؤثر است؟/ ورزش هوازی بهتر است یا مقاومتی؟

پایه علمی روش ۳-۳-۳ چیست؟

روش ۳-۳-۳ از آنجا که ذهن و حس‌های فیزیکی انسان را درگیر می‌کند جلوی پخش بیشتر افکار اضطراب‌آمیز را می‌گیرد و باعث می‌شود توجه فرد به زمان حال و همان لحظه منعطف شود.

📌 حتما بخوانید: برای اولین‌بار در دولت پزشکیان اتفاق افتاد/ محمدنبی شهیکی کیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها

سایر خبرها