ایسر از لپ‌تاپ‌های جدید سری Swift AI با پردازنده‌های اینتل، کوالکام و AMD رونمایی کرد

خبرگزاری هامونیه

ایسر از لپ تاپ های جدید سری Swift AI خود رونمایی کرد که از تراشه‌های جدید Lunar Lake اینتل، اسنپدراگون ایکس پلاس هشت هسته‌ای کوالکام و رایزن ۳۰۰ AMD بهره می‌برند.

لپ تاپ ایسر Swift 14 AI

لپ تاپ ۱۴ اینچی Swift AI را می‌توان با پردازنده جدید اینتل Core Ultra 5 یا Core Ultra 7 یا تراشه AMD Ryzen AI 9 365 خریداری کرد. این دو گزینه از نظر مشخصات دارای تفاوت‌هایی با یکدیگر هستند.

📌 حتما بخوانید: ایکس از لگو، نستله و چند شرکت دیگر به‌دلیل تحریم تبلیغاتی شکایت می‌کند

هر دو مدل دارای نمایشگر OLED هستند و از حداکثر ۳۲ گیگابایت رم پشتیبانی می‌کنند. البته مدل‌های مبتنی بر اینتل دارای نمایشگرهای اولد ۳K یا ۲K و ۲K IPS هستند، اما مدل دارای پردازنده AMD تنها با نمایشگر ۳K OLED و ۳K IPS و ۲K عرضه می‌شود.

همچنین مدل AMD را می‌توان با حداکثر ۲ ترابایت حافظه داخلی دریافت کرد، در حالی که مدل اینتل حداکثر از ۱ ترابایت حافظه پشتیبانی می‌کند. علاوه‌براین، در حالی که هر دو لپ‌تاپ دو پورت USB-C دارند، مدل اینتل طبق معمول از پورت‌های Thunderbolt 4 نیز بهره می‌برد در حالی که AMD دارای پورت USB4 است.

📌 حتما بخوانید: یوتوب به‌دلیل اختلاف حقوقی مجبور به حذف بسیاری از آهنگ‌های معروف شد

قیمت هر دو لپ تاپ ایسر Swift 14 AI از ۱۲۰۰ دلار شروع می‌شود و باید در این ماه در دسترس باشند.

مشخصات لپ تاپ Swift Go 14 AI

اگر به‌دنبال لپ‌تاپی با پردازنده کوالکام و قیمت اولیه پایین‌تر هستید، Swift Go 14 AI برای شما معرفی شده است. این لپ تاپ دارای صفحه نمایش ۱۴.۵ اینچی و می‌توانید بین یک پنل IPS با وضوح ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ با حداکثر روشنایی ۳۵۰ نیت یا یک پنل ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ با حداکثر روشنایی ۳۰۰ نیت انتخاب کنید.

هر دو نمایشگر از گزینه‌های اینتل و AMD روشنایی کمتری دارند، اما از نرخ تازه‌سازی تصویر ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کنند.

قیمت Swift Go 14 AI جدید نیز از ۹۹۹ دلار شروع می‌شود و در این ماه در دسترس خواهد بود.

مشخصات لپ‌تاپ ایسر Swift 16 AI

ایسر همچنین لپ تاپ ۱۶ اینچی Swift 16 AI را نیز معرفی کرده است که از یکی از پردازنده‌های جدید Lunar Lake اینتل بهره می‌برد. این دستگاه از حداکثر ۲ ترابایت حافظه داخلی پشتیبانی می‌کند و تنها گزینه نمایشگر آن یک پنل لمسی ۳K OLED است.

📌 حتما بخوانید: بیل گیتس: شاید استفاده از رایانش کوانتومی در ۳ تا ۵ سال آینده ممکن شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها

سایر خبرها