اکنون می‌توانید با کوپایلوت به مدل ChatGPT o1 دسترسی رایگان داشته باشید

هامونیه

مایکروسافت به‌تازگی اعلام کرده است که کاربران دستیار هوشمند کوپایلوت می‌توانند از قابلیت‌ها و امکانات جدیدترین مدل OpenAI به‌شکل رایگان استفاده نمایند.

شرکت OpenAI در ماه سپتامبر سال گذشته میلادی اقدام به رونمایی از سری مدل‌های جدید هوش مصنوعی خود با عنوان o1 کرد که به‌گفته سازنده، توانایی استدلال دارند و می‌توانند پاسخ‌های دقیق‌تری را در اختیار کاربران قرار دهند. این مدل‌ها قادر هستند که وظایف پیچیده را برعهده بگیرند و مسائل دشوار در زمینه‌های مختلف از جمله ریاضیات و برنامه‌نویسی را حل کنند. البته در ماه‌های اخیر دسترسی به مدل مذکور تنها برای دارندگان اشتراک‌های پلاس و پرو ChatGPT امکان‌پذیر بوده است و کاربران طرح رایگان از آن بی‌بهره مانده‌اند.

📌 حتما بخوانید: خواننده گروه بیتلز خواستار حمایت از هنرمندان در برابر هوش مصنوعی شد

اکنون مایکروسافت در نقش ناجی کاربران طرح رایگان ظاهر شده و اعلام کرده است که علاقه‌مندان از این پس می‌توانند از طریق سرویس این شرکت به مدل o1 دسترسی داشته باشند. البته مدل مذکور در گذشته هم تحت عنوان قابلیت Think Deeper در اختیار کاربران نسخه پرو کوپایلوت قرار داشت؛ اما اکنون تمامی افراد بدون نیاز به پرداخت حق اشتراک می‌توانند از آن بهره ببرند. شایان‌ذکر است که دریافت پاسخ از طریق مدل جدید ممکن است با تاخیر بیشتری همراه باشد،‌ اما در مقابل قادر است جزئیات بیشتر و پاسخ‌های گام‌به‌گام را ارائه سازد.

«مصطفی سلیمان»، مدیر بخش هوش مصنوعی مایکروسافت، در رابطه با ارائه قابلیت Think Deeper در سرویس کوپایلوت گفته است:

📌 حتما بخوانید: آنر برای بهبود دستیار هوش مصنوعی خود به‌سراغ دیپ‌سیک می‌رود

امروز دسترسی رایگان برای همگان به پیشرفته‌ترین مدل OpenAI امکان‌پذیر شده است و من به شما پیشنهاد می‌کنم که حتماً آن را امتحان کنید. پتانسیل‌های این مدل بسیار زیاد است و من بسیار خوشحالم که میلیون‌ها کاربر ما اکنون قادر به استفاده از آن هستند. ما در حال کار روی موارد متعدد بیشتری نیز هستیم؛ اما مشکلات پیچیده‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کنیم. بگذارید که قابلیت Think Deeper فعلاً باری از شانه‌های ما خالی کند.

مدیر بخش هوش مصنوعی مایکروسافت همچنین اشاره داشته است که مدل o1 به‌دلیل برخورداری از امکان استدلال می‌تواند در شرایط خاصی مثل تغییر مسیر شغلی یا تحصیلی کاربرد داشته باشد. این مدل قادر است منابع مورد نیاز برای دسترسی به مسیرهای شغلی جدید یا استراتژی‌های کاربردی جهت دستیابی به شغل‌های ترند را در اختیار کاربران بگذارد. برنامه‌ریزی برای پروژه‌های پیچیده یکی دیگر از کاربردهای مفید آن است و می‌تواند امور سنگین را به‌شکل گام‌های کوتاه و ساده‌تر، بیان کند.

📌 حتما بخوانید: روزیاتو: ۱۰ ورزش پرطرفدار در جهان؛ کدام ورزش‌ها بیش از همه هوادار دارند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها

سایر خبرها